Dezumidificatoare | Dezumidificatoare comerciale | dezumidificatoare profesionale

 
Dezumidificator profesional 50l/zi HT 500S

Dezumidificator profesional 50l/zi HT 500S

2202 RON

Dezumidificatoarele HT 500S, cu un design placut, configuratie compacta, calitate superioara si operare usoara, sunt folosite pe scara larga Ón cercetarea stiintifica, industrie, transport.

Dezumidificator Rezidential(casnic) 20 l/zi, Model AKD-M200RV

Dezumidificator Rezidential(casnic) 20 l/zi, Model AKD-M200RV

797 RON

Dezumidificatorul AKD - M200RV a fost proiectat pentru a crea si menţine un nivel ridicat de confort prin controlul umidităţii relative a aerului din incaperi si este produs in conformitate cu reglementările privind nivelul CFC-urilor adoptate in 1996, datorita utilizării agentului frigorific R134a cu factor de distrugere a ozonului egal cu zero.

Dezumidificator profesional 138 l/zi HT 1380 K

Dezumidificator profesional 138 l/zi HT 1380 K

5998 RON

Dezumidificatoarele Humidity Transformer, cu un design plăcut, configuraţie compactă, calitate superioară şi operare uşoară, sunt folosite pe scară largă Ón industrie,Óngrijire medicală, depozite, construcţii subterane, camere IT, arhive, băi, muzee, crame, subsoluri, demisoluri, hale de productie si multe alte aplicatii unde se doreste un nivel controlat al umiditatii etc.

Dezumidificator aer profesional 150 l / zi  HT 1580

Dezumidificator aer profesional 150 l / zi HT 1580

4981 RON

Dezumidificatoarele profesionale HT 1580 sunt utilaje special concepute pentru uscarea rapidă a construcțiilor noi, șapelor și tencuielilor, gletului in condiții de șantier, uscarea in urma inundatiilor, uscarea sapelor inaintea montarii parchetului si ofera protectie sigura impotriva umiditatii si coroziunii.

Dezumidificator Profesional 120 litri / zi  HT 1200

Dezumidificator Profesional 120 litri / zi HT 1200

4188 RON

Dezumidificatoarele profesionale HT 1200 sunt utilaje special concepute pentru uscarea rapidă a construcțiilor noi, șapelor și tencuielilor, gletului in condiții de șantier, uscarea in urma inundatiilor, uscarea sapelor inaintea montarii parchetului si ofera protectie sigura impotriva umiditatii si coroziunii.

Dezumidificator comercial 90 l / zi HT 901

Dezumidificator comercial 90 l / zi HT 901

3442 RON

Dezumidificatoarele Humidity Transformer, cu un design plăcut, configuraţie compactă, calitate superioară şi operare uşoară, sunt folosite pe scară largă Ón industrie, ingrijire medicală, depozite, construcţii subterane, camere IT, arhive, băi, muzee, crame, subsoluri, demisoluri, hale de productie si multe alte aplicatii unde se doreste un nivel controlat al umiditatii etc. Ele păstrează aparatele, calculatoarele, echipamentele de comunicaţii, medicamentele, cartile ferite de umezeală, eroziune şi mucegai.

 

Aboneaza-te la newsletter!

Introdu adresa ta de e-mail si fii la curent cu ultimele noutati !